Kog måltid

Za’atar tofu har trang sååå… må trække denne op. Hvordan har I det…

Za’atar tofu 😽 har manafastslowfood cravings såååå… må trække denne op 🥰💚 Hvordan har I haft det på det seneste? Jeg er færdig med mit første semester på uni personligt!!! Hov hov 🙌🏼 nu er det den svære beslutning, om jeg rejser til London for at se Associates eller ej… for helvede Covid hvorfor 😩 rejser I? Hvordan vil du fejre jul? Marinade: (ikke autentisk males lækker) 💚1 tsk Olivenolie (valgfrit) 💚1 fed moset hvidløg / half of tsk hvidløgspulver 💚half of tsk løgpulver 💚2 tsk Za’atar blanding traderjoes 💚2 tsk citronsaft type peber efter smag 💚varm sauce (valgfrit) 💚1 tsk tahini 💚2 spsk vand Mariner tofu i mindst 15 min (skær let slidser i tofu hvis større tern så smagen ses mere!!) Steg ved middel varme/bag kl. 180°c/ airfry i 15 minutter eller indtil de er sprøde ✨ nyd med alle hummus, fladbrød og grøntsager! Jeg kogte også mine grøntsager i marinaden og oooft ja tak ~ havde det to gange allerede i denne uge, og det er kun en tirsdag HAHAHA 🤪 • • •

Related Articles

Back to top button