Kog måltid

Yogskål til snack ft. Den smukke belysning Ahhh disse par uger har ikke været…

Yogskål til snack 🤩 ft. Den smukke belysning Ahhh disse par uger har ikke været de lyseste dele af mit liv, males jeg er naked stadig så taknemmelig for alle mine venner og familie, der fortsætter med at holde quick i mig og støtte mig. Det stinker nogle gange, når du ikke gør det bedste, males også gerne vil give kærlighed til de mennesker, du holder af, males du ved, at det naked vil trætte dig mere 😭✨ Anyhow, skubber jeg igennem mine cals selvom min appetit har været over det hele, løfter mere og prøver at nyde hvert sekund af min dag. Små ting betyder noget 🙂 En lille ting der gør min dag bedre er at gå på arbejde på en cafe 💕 det giver mig så meget glæde hahaha Hvad er en lille ting der gør din dag? OHOH JEG FIK OGSÅ EN NY PARFUME OG IM SÅ GLAD 😭😭😭💕 solinotes_us vanille er min besættelse Skål deets: kitehillfoods Protein Yog Cereal puffs Frosne bær Strawbs Jordnøddesmør Banan • •

Related Articles

8 Comments

  1. I’m sorry your life has felt less than bright (unlike that bowl’s lighting 😂) we’re all here for you!!!

Back to top button