Kog måltid

Vegansk pink CHIA BREAKFAST PARFAIT. Jeg har udviklet en passion for smuk brekk…

Vegansk pink CHIA BREAKFAST PARFAIT 😋 . Jeg har udviklet en ardour for smukke brekkies 👩‍🍳 Det får mig til at hoppe ud af sengen, når jeg ved, at denne skønhed venter på mig…selv når hele familien stadig sover, og jeg spiser det hele alene 😋 . Denne morgenmad er ikke kun smuk, males også tremendous sund! 28g protein!! Når det føles som at spise en dessert! Er dette overhovedet muligt? . DEATS 👩‍🍳 40g chia 👩‍🍳 ca 150ml plantemælk alt efter hvor tyk du kan lide konsistensen 👩‍🍳 knivspids salt 👩‍🍳‍🍳‍‍🍳‍‍🍳‍‍🍳‍‍🍳‍‍🍳‍‍🍳‍‍🍳‍‍🍳‍‍🍳‍‍ 🍳 1 /2 tsk pink pitaya pulver til den smukke farve Bland godt og sæt i køleskabet natten over. Jeg tilføjede jordbærpuré og toppede med kokosyoghurt blandet med vaniljeproteinpulver og granatæblekerner God fornøjelse! ❤🧠🏋️‍♀️

Related Articles

Back to top button