Kog måltid

Vegansk loco moco på fuldt vegansk restaurant i Tokyo! Har savnet Hawaii så op…

Vegansk loco moco hos mr.farmer_ 👌🏼✨ fuldt vegansk restaurant i Tokyo! Har manglet Hawaii, så jeg valgte en traditionel hawaiisk basisvare – Loco Moco! – Normalt er dette lavet med en burgerpatty og æg over ris og sauce, males det er helt vegansk…Og fuldt ud lækkert 🤤 Burgerpattyen var salt med et perfekt strejf af sødme, og jeg elskede de tilføjede grøntsager ved siden af. Ægget var et godt præg, males var lidt forvirret med smagen – det var sødt og det hvide var creme fraiche, det var godt blandet ind i risene, “blommen” var sød og jeg aner ikke hvad det er lol 😂 det er deffo ikke et vegansk æg smag klogt, males dejligt for den visuelle æstetik ~ Dette fyldte mig godt og jeg var tremendous sulten, så jeg tog afsted med en glad mave hehe 😜 at rejse og gå rundt bruger MEGET energi, så husk at tanke godt op!! ⭐️8/10 📍Hr. Farmer Ometosando (5-6 minutter fra stationen !!) Tokyo •

Related Articles

2 Comments

Back to top button