Kog måltid

Vegansk højprotein bønne chili. Da jeg laver Veganuary, prøver jeg masser af…

Vegansk højprotein bønne chili 😋. Siden jeg laver Veganuary, prøver jeg en masse nye proteinbaserede grøntsagsopskrifter… Denne Bodycoach-opskrift fra veggieplanen levede op til mine forventninger… kæmpe portion, tremendous velsmagende og høj i plantebaseret protein ❤🧠🏋️‍♀️. Stort set masser af løg, godt krydret, tomatpuré, bønner, dåse tomater og vand, kogt i ca. 30 minutter 🚀

Related Articles

2 Comments

  1. #veganrecipe #veganshares #veganuary #veganyummy #veganuary2020 #bodycoachgraduate #bodycoach #bodycoach #joewicksbodycoach #joewicks #leanin15recipe #leanin15 #thebodycoach #thebodycoach90dayplan #eatlikeagamechanger #eatlikeagamechanger🌱🥣 #proteinrecipes #veganprotein #veganproteinfood #veganproteinsources #macrocooking #macro #macros #plantbased #plantbasedfood

Back to top button