Kog måltid

Vegansk hel dag med at spise! Godt over 2,5 kcal Muskelforøgelse & nærende Har…

Vegansk hel dag med at spise! Godt over 2,5 kcal🙆🏻‍♀️ Muskelforøgelse & nærende ✨ Har ikke lavet disse i et VARMT minut, males her var hvad jeg havde for et par dage siden! Har haft disse grundmåltider, der er nemme at sammensætte og mætte 🙆🏻‍♀️💓 Bfast 1: Proats Snack:+ yogskål Preworkout Efter træning: Endnu en skål med Proats frokost: rester fra Friendsgiving! (Mac&cheeze opskrift på mit feed ) Aftensmad: Sød kartoffel, hummus, temeph, grønt Nattehætte: 2 skåle havregryn & 2 mere yoghurtskåle 🙈 Har været tremendous sulten på det seneste fra finaler og presset hårdt på i fitnesscentret 🔥🤩 nej jeg er ikke tilfældigvis poster den samme skål med havre igen og igen… Jeg går gennem skåle om dagen…😂😂😂 Livet har været hårdt, males sødt på det seneste, og har presset sig igennem slutningen af ​​året på en positiv bemærkning. Så taknemmelig for at være i dwell og omgivet af dejlige mennesker. Hvordan har I det? Hvad er noget du er taknemmelig for? Jeg sporer heller ikke, males dette er et skøn over mit indtag ud fra erfaring☺️ • • •

Related Articles

Back to top button