Kog måltid

Vegansk bananbrød med chokoladechips. Jeg ved ikke med dig, men jeg betaler konstant…

Vegansk chokolade chip bananbrød 🍌😋 . Jeg ved ikke med dig, males jeg har hele tiden lyst til at forkæle mig selv. Og spiser hele tiden 😅. Så jeg sørger i hvert fald for, at mine godbidder er sunde og booster min energi. Åh og gjorde dette bananbrød mig glad 💕. Også perfekt forkælelse til påsken 🐣 . 250g mel + three spsk varm vand 🍌175g mørk chokolade. 🍌Bland mel, sukker, bagepulver, salt og kanel. 🍌Mix bananer med plantemælk og kokosolie, indtil de lige er blandet. 🍌Bland hørfrømel med varmt vand, lad det sidde. 🍌Bland de tørre ingredienser med bananvæske og høræg, tilsæt chokoladechips, behold nogle til at drysse ovenpå. 🍌Smør panden og beklæd med papir (eller brug silikone). 🍌Hæld dejen i og fordel jævnt, kom chips ovenpå. 🍌Bag i 60 til 70 minutter ved 180′. God fornøjelse ❤🧠🏋️‍♀️ ——————————————– ————

Related Articles

Back to top button