Kog måltid

Vegansk “æg”-pålæg. Lige i tide til påske har jeg opdaget den perfekte vega…

Vegansk “æg”-pålæg ☀️ . Lige i tide til påske har jeg opdaget den perfekte veganske æggepålægsopskrift 🐣 . I tilfælde af at du spørger dig selv, hvorfor du ønsker at spise et ægpålæg på en vegansk kost…det er fordi jeg ikke skærer ned på æg, fordi jeg ikke kan lide smagen, males fordi jeg omfavner en grusomhedsfri og sund livsstil, males kan stadig lide smagen af ​​æg 🥦 . Opskrift på four portioner 🐣 100 ​​g glutenfri pasta 🐣 40 g vegansk mayonnaise 🐣 140 g kogte kikærter 🐣 120 g soyayoghurt, lidt sojafløde 🐣 1 løg 🐣 four malakyllinger 🐣 🐣surt 🐣 🐣 1/2 tsk gurkemeje Peber efter smag . Kog pastaen, riv alle ingredienser i en blender og nyd. ❤🧠🏋️‍♀️ Opskrift inspireret af verena_fuertler —————————————- ————

Related Articles

Back to top button