Kog måltid

Vegan heaven at var sååååå god De er en fuldt vegansk sundhedsbevidst res…

Vegan heaven på veganakigr 🤩💜 var såååååå godt. De er en helt vegansk sundhedsbevidst restaurant, der serverer traditionelt græsk køkken lavet helt vegansk!! Anmeldelse: Vegansk solvaki: 9,5/10 SÅ GOD!!!! Vanvittigt, naked sindssygt. Chipsene var luftstegte og så pudeagtige og bløde indeni med en dejlig tygning på det yderste lag! Salaten og den veganske tzatziki var tremendous forfriskende og velafbalanceret på denne tallerken. Selve solvakien var godt krydret og saftig, slet ikke tør og havde en dejlig tekstur. KÆMPE portioner og så det værd! Jeg var efterladt tremendous tilfreds og glad med mit måltid 🙂 Min ven bestilte Pastitsio, som han ikke nød så meget, males jeg prøvede det, og jeg ville vurdere det til 7,5/10. Smagen var god, males jeg ville personligt ikke bestille den sammenlignet med de andre retter hahah Personalet var opmærksomme og meget venlige, også forklarede de hver ret grundigt, efter at jeg spurgte, hvilke der er “ikonisk” græsk mad/anbefales! Jeg vil deffo vende tilbage her næste gang jeg befinder mig i Athen!

Related Articles

5 Comments

Back to top button