Kog måltid

Tumeric Latte Havre natten over! Godt kinesisk nytår gutter! Det er året for…

❤️Turmeric Latte Havre natten over! ❤️ Godt kinesisk nytår gutter! Det er året for tigeren, så jeg forsøgte tigerstriber på mine havre 😂 Jeg prøvede 🐯🐅 Opskrift ❣1/2 kop havre ❣1 TSP Maca -pulver ❣1/four tsk tumerisk pulver ❣ Cinnamon ❣2/three kop plantemælk Mikroovn i 2 min og rør derefter i ❣️1 scoop vanilje vegansk proteinpulver pescience ❣️Mere væske til at blande Sæt på køl natten over og prime med hakkede æbler, strawbs, edamame crispies smartforlife , chokoladesauce, plante yog kitehillfoods om morgenen nyd 💕 CNY (eller naked en hvilken som helst ferie) kan være hård for familiesammenkomster, og for folks, der kæmper med mad, hjælper kommentarerne beneath disse sammenkomster ikke. Bliv stærk og tænk på de røde lommer, du får LOL på en seriøs tone, jeg kæmper også med dette, når jeg ringer hjem beneath festlighederne, og den første kommentar, de kommer med, er, hvordan jeg tog på i vægt. Som ja, jeg prøver at takke for at påpege det 🤡🙂🙂🙂 alligevel. Hvilke planer har I for CNY, og fejrer I det? Ønsker alt held og lykke ❤️ • • •

Related Articles

14 Comments

  1. Your food always looks so good bro 😭😭😭😍😍

Back to top button