Kog måltid

Tomat-, courgette-, bønne- og estragonrisotto. Min onkel gav mig noget hjemmedyrket ve…

Tomat-, courgette-, bønne- og estragonrisotto. Min onkel gav mig nogle hjemmedyrkede grøntsager og krydderurter (ikke tomaten), så jeg regnede med, at en risotto ville være en god måde at bruge dem på, og jeg tog ikke fejl. Meget simpelt males virkelig velsmagende. Til denne risotto brugte jeg metoden uden omrøring (nå, minimal omrøring) af kenjilopezalt – det er første gang, jeg har lavet det, så det var ikke perfekt, males det var stadig meget godt, og meget nemmere finish den traditionelle metode at lave det. Til bønnerne og courgetterne blancherede jeg simpelthen i kogende saltet vand i et minut eller deromkring, før jeg chokerede i et isbad, og tilføjede dem derefter til risottoen, når jeg slukkede for varmen. Den resterende varme var nok til at varme det hele igennem uden at overkoge efter min smag. Lytter til: BBC All Day Chill

Related Articles

3 Comments

Back to top button