Kog måltid

To uger efter en ENESTÅENDE fuldt fordybende 50 timers personlig udvikling semi…

To uger efter et ENESTÅENDE fuldt fordybende 50 timers personlig udviklingsseminar af (og jeg gjorde dette i amerikansk tidszone, da jeg var i Østrig 🤭!!), vender jeg tilbage til de grundlæggende spørgsmål (igen) 😉 Tony kalder dette CANI – KONSTANT OG FORBEDRING, DER ER ALDRIG END 🤓 Forsøger at opdage, evaluere og revurdere mine ikke-negotiables: Hvilke elementer i din daglige rutine er graveret i sten for at opnå det fulde potentiale og en opfyldt dag?🤔 Lige et øjeblik på min liste: 🏋️‍♀️ 60 minutters fysisk bevægelse (alt fra en afslappet gåtur til en højintensiv træning) 🧠 30 minutters hjernebevægelse (noget for at udvide min horisont, for eksempel at lytte til en pædagogisk podcast) 💚 15 minutters sjælsbevægelse (meditation, priming, refleksion osv.) Hvor er min familie? Hvordan har du det med dine ikke-omsættelige ting?🙏 Så i dag, for min første ikke-omsættelige, tog jeg en tur gennem den nærliggende skov og faldt over dejlige vilde hvidløg, som endte som min middag. Win-win helt sikkert! Vild hvidløg er fantastisk til detox og velsmagende! . 1 dåse kikærter 1 half spsk citronsaft 2 half spsk olivenolie 22 g tahin 75 g vild hvidløg (ramsløg) Kværnet spidskommen, salt, peber, paprika . Mix det hele og smag til. Hvis du kan lide det mildere, tilsæt flere kikærter og tahin eller færdiglavet hummus. ❤🧠🏋️‍♀️ ——————————————– ——-

Related Articles

Back to top button