Kog måltid

Thai rød karry. Jeg havde ikke tænkt mig at lave det i dag, men i grøntsagsbutikken …

Thai rød karry. Jeg havde ikke tænkt mig at lave dette i dag, males i grøntsagsbutikken bemærkede jeg, at de havde en kasse grøntsager til £1, som jeg virkelig ikke kunne modstå. Det var lidt af en blanding af ting, med nogle jeg normalt ikke ville få, så jeg tænkte, at dette ville være en god måde at bruge noget op på. Jeg manglede nogle af de ting, jeg plejer at have, når jeg laver en thailandsk karry, og dette var ikke min sædvanlige grøntsagsblanding til en karry, så jeg behandlede det mere som en suppe/gryderet. Der er en del kartoffel, så jeg gad ikke med ris denne gang (kunne ikke være røv tbh). I denne er: kartofler, regnbue chard, broccoli, rødløg, sød peber, gulerødder og røget tofu. Jeg ville normalt ikke bruge røget tofu til dette, males jeg havde allerede nogle, og det fungerede fint tbh. Lytter til: Ear Hustle (podcast)

Related Articles

Back to top button