Kog måltid

Tavë Kosi (albansk bagt lam, ris & yoghurt) og albansk salat. Jeg har aldrig …

Tavë Kosi (albansk bagt lam, ris & yoghurt) og albansk salat. Jeg har aldrig fået albansk mad før, males at se Rick Stein i Albanien gjorde mig meget nysgerrig. Han laver denne ret i afsnittet, så jeg tænkte, at jeg ville give den en probability. Den er meget anderledes finish noget, jeg nogensinde har lavet før, males den var utrolig. Det var åbenbart skyllet ned med noget lækkert rødt – en anstændig Rioja denne gang, en som nogle af mine kammerater ikke rigtig vurderer, males jeg nød. Jeg kogte bidder af lammeskulder med hvidløg og oregano, indtil det var møre, og tilføjede derefter ris i et par minutter, før jeg tog af varmen og dækkede med yoghurt blandet med en roux og et par æg. Jeg toppede det med lidt mere oregano og friskrevet muskatnød, inden jeg bagte i cirka 40 min. Yoghurttoppen er ret strong, jeg er ikke sikker på, hvad jeg skal sammenligne den med, males den forbliver ikke som yoghurt. Risene opsuger al lammesaften og smagen, og min gud det var lækkert – måske min favorit i hele måltidet. Lytter til: Skooly – Genocide (akustisk) på repeat så meget for nylig.

Related Articles

Back to top button