Kog måltid

Skaldyrsgryderet og valnøddesurdej. Jeg havde lyst til en dejlig, men enkel fiskegryderet. JEG…

Skaldyrsgryderet og valnøddesurdej. Jeg havde lyst til en dejlig, males enkel fiskegryderet. Jeg kan ikke lyve – jeg brugte nogle frosne fisk og skaldyr, som åbenbart ikke er den bedste, males det var stadig rigtig dejligt, og jeg synes, det er bedre at bruge i en opskrift som denne, finish når den er mere selvstændig. Dette var ikke nogen specifik opskrift, males mere som en sammenlægning af andre opskrifter. Jeg har tidligere lagt en opskrift på en fiskegryderet ud, som for det meste er det, jeg har fulgt her, males jeg har også tilføjet noget safran, da jeg har set et par franske og spanske opskrifter, der bruger det. Hvis du har nogen, vil jeg klart anbefale at bruge nogle, selvom det er et virkelig baller-træk. Lytter til: So Stable Crew – They Do not Know

Related Articles

Back to top button