Kog måltid

Salt & Peber Tofu, Stir Fried Pak Choi og Ris. Jeg havde lyst til smagen af…

Salt & Peber Tofu, Stir Fried Pak Choi og Ris. Jeg havde lyst til smagen af ​​salt- og peberretter, og tilfældigvis havde jeg næsten alt det nødvendige på lager. Dette er faktisk tremendous lig en kantonesisk ret, jeg har postet i denne før (steg stegt kylling – den største forskel er, at denne også har 5 krydderier), males efter at have kigget efter, hvordan man laver den, tror jeg, at dette er en britisk takeaway particular . Dens peng tho. Friturestegning af tofuen giver den den bedste smag, males denne metode, jeg gjorde, får den tremendous sprød med meget mindre indsats. Til pak choi stegte jeg naked noget hvidløg og ingefær, tilsatte pak choi i et par minutter (dækket) og dryppede så lidt sesamolie i til sidst. Lytter til: Soulection Episode 493

Related Articles

One Comment

  1. This looks so Good 😍 check out my page for some delicious vegan recipes 😋

Back to top button