Kog måltid

Salater kan være utroligt kedelige og kedelige, og der har været masser af gange

Salater kan være utroligt kedelige og kedelige, og der har været masser af gange, hvor jeg undgik dem som pesten. Jeg elsker at finde salater, som jeg kan spise og ikke har lyst til at spise et helt andet måltid bagefter, og det her er bestemt en af ​​dem! Denne Blackened Salmon Tahini Caesar Salat er en af ​​mine go to’s og er en ugentlig hæfteklamme i mit hus! Se nedenfor for ingredienser og tjek linket for den fulde opskrift og instruktioner! Opskriften giver cirka three portioner! • Til laksen: ➖three stykker vildfanget laks (jeg får min fra wholefoods) ➖1 spsk røget paprika, cayennepeber, hvidløgspulver, løgpulver, havsalt, peber ➖1 spsk ekstra jomfruolivenolie Til dressingen: ➖half of c tahini ➖Saft fra half of citron ➖1 spsk Dijon ➖1 tsk vegansk Worcestershire ➖1 spsk olivenolie ➖1 spsk frisk hvidløg ➖2 spsk næringsgær ➖1/four c vand, havsalt og p. stødt rød peber Til kikærtecroutonerne: ➖1 dåse kikærter ➖1 spsk italiensk krydderi og hvidløgspulver ➖1 spsk ekstra jomfruolivenolie Til salaten: ➖Romainesalat ➖1/four c blanding af næringsgær og Panko-krummer •

Related Articles

Back to top button