Kog måltid

Rød linsesalat med rødbede, avocado og cashewnødder . Jeg nyder stadig at have…

Rød linsesalat med rødbede, avocado og cashewnødder 😋 . Jeg nyder stadig at have tid til at prøve nye opskrifter, i håbet om at finde noget, der får mine børn ophidset og samtidig er sundt, vegansk og rigt på protein. Dette er min nyeste perle. Åh og min nye udfordring er at lære noget nyt hver dag. Dette billede viser mit nyeste expertise for at lave avocadoroser 😅. ☀️ 200 g røde linser ☀️ four spsk olivenolie ☀️ lille stykke sellerirod ☀️ 1 porre ☀️ 1 tsk karry ☀️ 350 ml grøntsagsbouillon ☀️ 400 g rødbede forkogt eddike ☀️ lidt hvid persille ☀️ ☀️ 1 spsk honning ☀️ salt, peber , avocado, limesaft, cashewnødder til toppen. Varm olivenolien op, stuv linser med sellerirod, porre, karry i 5 minutter, tilsæt grøntsagsbouillon og lad simre i 10 minutter. Skyl i en sigte og kom tilbage i gryden, lad det køle af. . Tilsæt rødbeder og persille til linserne, lav en dressing af olie, eddike, honning, salt og peber. High med avocado, limesaft, cashewnødder. God fornøjelse ❤🧠🏋️‍♀️ ——————————————– ——–

Related Articles

Back to top button