Kog måltid

Plantedrevet & stærk Hvorfor blive mindre, når du kan blive stærkere? Er…

Plantedrevet 💚 & stærk Hvorfor blive mindre, når du kan blive stærkere? ✨En påmindelse om at brænde dig selv, arbejde hårdt, stole på din krop og nyde det, du laver!! Ikke mit sædvanlige indlæg, males ville naked lige komme her, fordi det var ægte, 😌 Det har altid været svært for mig at acceptere mig selv og mit kropsbillede, og for nylig har jeg haft det godt ~ takket være helbredelse af mit sind, støtte fra jer og min bedste ven fionasimpson ❤️‍🔥 DM mig hvis du har brug for nogen at snakke med 🙂 altid her for at støtte jer eller nogen der har brug for det

Related Articles

15 Comments

  1. 𝐕𝐞𝐠𝐞𝐭𝐚𝐫𝐢𝐚𝐧 | 𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐁𝐥𝐨𝐠𝐠𝐞𝐫 says:

    😍😍😍😍😍

  2. Amen!! Such a great message. We gotta fuel our bodies and enjoy everything they let us do!! 👏👏👏

  3. Good life is important but the stigma of living with the herpes virus is hell on its own.  Not until I found that there was a remedy to erase it totally .  This page has really helped me a lot .  especially the recommendations.  Big thanks to Herbalist Isaac for everything.  Contact him on Instagram @natural_healing3. Also has herbal cure for other health problems like HPV, Diabetes, lupus,High-Blood Pressure, Arthritis e.t.c

Back to top button