Kog måltid

PB fudge Brookies Hugh protein og vegansk! Opskrift: 100g fuldkornshvedemel 65g …

PB fudge Brookies 😮‍💨✨ Hugh protein & Vegan! Opskrift:👇🏼👇🏼👇🏼 100g fuldkornshvedemel 65g Vegansk chokoladeprotein (pescience ) 25 g kokospulver half tsk bagepulver 1 spsk on the spot kaffe 50g vand 100g mælk_madmælk vegetabilsk _karmelk (g yoaxma three g plantefødeprotein 0g) kitehillfoods protein yog ) 2 spsk ahornsirup 1 spsk jordnøddesmør Kombiner alle ingredienser og del i 6 småkager, tag nogle chokoladechips og plap dem i midten af ​​din småkage, dæk dem med mere dej og dryp så noget mere jordnøddesmør ovenpå bages ved 375° i 35 min. God fornøjelse!! Omkring 9-10 G protein per småkage 🙌🏼 Hvordan har I det? Er du kommet godt ind i det nye år? Mine klasser starter snart igen for mig, og omg jeg har ingen klasser på min tidsplan… alle venteliste som ??? Anyhow, stadig i min bulking-fase (højt kalorieindhold for mig, over 300 g kulhydrater om dagen), er det tremendous hårdt mentalt og ubehageligt fysisk, da tøjet sidder tættere… MEN det vil være det hele værd! Sundhed er rigdom ✨ har også gjort fremskridt med vægten, så det er jeg vild med 😙 • •

Related Articles

Back to top button