Kog måltid

Pasta m/ tomater, kapers og mynte Jeg har set mange Rick Stein rejse …

Pasta m/ tomater, kapers og mynte Jeg har set mange Rick Stein-rejseshows for nylig, hovedsageligt dem, hvor han tager rundt i Middelhavet, og det er en opskrift, jeg så der, som jeg virkelig gerne ville lave. En meget nem, minimal og hurtig en at lave, males den har ærlig talt så meget smag. Jeg vil sige, prøv at bruge friske tomater, hvis det er muligt, så længe du kan skaffe gode. Jeg vil også foreslå at bruge en del mynte – jeg brugte mere finish persillen med det dobbelte, det tilføjer en rigtig dejlig friskhed til retten. Jeg drak en pet nat med denne, som jeg hentede i sidste uge. Den havde en så dejlig farve, der fangede mit øje i vinduesudstillingen, at jeg vidste, at jeg var nødt til at prøve den. Det var dejligt, tremendous forfriskende (rød frugt vibes four dage) males også rigtig funky – måske for meget for mig lige nu. Jeg ville give den 3,5 ud af 5. Lytter til: Ting du bør vide – The Parrot Episode

Related Articles

Back to top button