Kog måltid

Oyakadon Når jeg ser mad i anime eller læser om det i en japansk bog, er det…

Oyakadon Når jeg ser mad i anime eller læser om det i en japansk bathroom, får det mig altid til at sulte efter, når det er mad (ser på dig Studio Ghibli), så jeg besluttede, at det var på tide at gøre det. Jeg har ikke lavet så meget japansk mad i mit liv, males når jeg kigger på opskrifter, ser det ud til, at 80 % af retterne bruger de samme krydderier: dashi, soja, mirin og sake. Denne ret er ingen undtagelse, males det er første gang jeg har lavet den og deffo bliver ikke den sidste. Det var virkelig hurtigt at lave og lækkert, jeg kan se hvorfor dette betragtes som klassisk japansk hjemme-/komfortmadlavning. Det er dybest set kylling og æg, kogt med disse krydderier og serveret over ris. Lytter til: Ear Hustle (podcast)

Related Articles

Back to top button