Kog måltid

Okra & tomatgryderet m/ ris. Nærmere bestemt en gryderet kaldet “bamia”, og det er en for…

Okra & tomatgryderet m/ ris. Nærmere bestemt en gryderet kaldet “bamia”, og det er en, der findes over hele Mellemøsten til Grækenland. Jeg bemærkede, at opskrifterne mere mod Mellemøsten indeholdt flere krydderier, så jeg brugte en af ​​dem. Virker som en af ​​de retter, hvor alle har deres familieversion, så jeg har lige læst et par forskellige opskrifter og derefter lavet min egen. Jeg kogte hakkede løg og laurbærblade i en god mængde olivenolie i 10 minutter eller deromkring, før jeg tilsatte lidt hvidløg og derefter krydderier (spidskommen, koriander, strejf af kardemomme, paprika og type peber). Kog i et par minutter, før du tilsætter tomater, okra og lidt vand. Carry i kog og sænk derefter til en langsom simre i cirka 25 minutter eller deromkring. Salt efter smag (males spar ikke på det beder jeg). Pynt med lidt frisk persille og koriander. Risene er kogt med knækket vermicelli (som først ristes i smør), normalt bruger jeg hønsefond, males denne gang brugte jeg naked vand – ville sandsynlige bruge bouillon næste gang. Lytter til: No Sign Radio

Related Articles

Back to top button