Kog måltid

Nogle nætter vil jeg spise 4 skiver pizza til mit ansigt, og andre nætter har jeg brug for s

Nogle nætter vil jeg spise Four skiver pizza til mit ansigt, og andre nætter har jeg brug for noget tremendous let. Det hedder steadiness proper 🤪. I aften var en lettere aften, og en tremendous nem crockpot-opskrift, som jeg kunne smide i ved middagstid og have aftensmaden klar kl. 5! Denne cremede citron Rosemary Hen & Butternut Squash-suppe er en vinder, og selvom den er lettere, er den stadig et middel med smag! • 🍲2 stykker økologiske kyllingebryst 🍲Four kviste rosmarin (jeg skar alle kvistene af stilkene) 🍲1 beholder kyllingebensbouillon 🍲half of hvid på hakket 🍲Saft og skal fra 2 citroner 🍲2 ct smør tern 🍲1 dåse kokosfløde på dåse 🍲1 spsk italiensk krydderi, peber og havsalt 🍲2 spsk friskhakket hvidløg 🍲1 håndfuld grønkål 🍲1/three c parmesan 🍲🍲Tilsæt alle dine ingredienser til grønkålen ved siden af og lav kun halvdelen af ​​parmesanen. Kog ved lav temperatur i 4-6 timer. Riv kyllingen og kog derefter yderligere 30 min (tilsæt grønkålen på dette tidspunkt). High med mere parm og server! •

Related Articles

One Comment

Back to top button