Kog måltid

Nogle nætter mangler man bare pizza, og selvom jeg havde planlagt noget andet, så har jeg

Nogle aftener mangler man naked pizza og selvom jeg havde planlagt noget andet, så skulle jeg naked have det. Heldigvis havde jeg noget traderjoes cauli pizzaskorpe i fryseren, så jeg kunne holde det lidt sundt 😋. Jeg besluttede at lave en cremet peanut kylling og veggie pizza, og det bedste – det er mælke- og glutenfri! Ingredienser anført nedenfor og tjek linket i bio for den fulde opskrift og instruktioner. Serverer 2. • Til pizzaen: ➖1 stykke kylling (ingredienser nedenfor) ➖3-Four spsk cremet jordnøddesauce som saucebund (ingredienser anført nedenfor) ➖1 rød peberfrugt, skåret i skiver ➖1 broccolihoved, hakket ➖1 /2 c revne gulerødder ➖1 spsk hakket frisk hvidløg ➖Grøntsager kogt i 1 spsk wholefoods jordnøddesauce ➖Toppet med: 2 spidskål hakket, 1/Four c hakkede jordnødder og hakket frisk koriander Til kyllingen: 1 stykke kylling: ➖ stykke kylling bryst ➖1 tsk hvidløgspulver, cayenne, koriander og peber/havsalt Til peanutsaucen: ➖half of c wholefoods peanutsauce ➖1 dåse wholefoods kokosmælk på dåse (jeg bruger naked fedtet fra toppen) ➖ 1 spsk chili hvidløg sauce ➖1 spsk hakket frisk hvidløg •

Related Articles

Back to top button