Kog måltid

Nemmeste Chia Pudding nogensinde – 3 ingredienser Jeg er en Chia newbie, så her er min første…

Nemmeste Chia Pudding nogensinde – three ingredienser Jeg er en Chia beginner, så her er min første nemme kreation med Chia. . Ganske mættende og skøre sundhedsmæssige fordele lige fra omega three til fibre, vitaminer osv. 😋 three spsk chia 😋 1 kop mandelmælk 😋 half of tsk ahornsirup 😋 prime efter ønske…min havde hindbær, hindbærpuré og granola. Bland, kom i en krukke og stil i køleskabet natten over for det bedste resultat. God fornøjelse ❤🧠🏋️‍♀️. En del af mine veganske opskrifter 🐵

Related Articles

2 Comments

  1. #chia #chiapudding #chiasamen #eatlikeagamechanger🌱🥣 #eatlikeagamechanger #veganrecipe #veganbreakfast #veganbreakfastideas #veganshares #veganuary2020 #veganuary #weareveganuary #bodycoachgraduate #healthyeats #govegan #glutenfreebreakfast #yummyvegan #yummyveganfood #veganyummy #thebodycoach90dayplan #bodycoachgraduate #eatvegan

Back to top button