Kog måltid

Nektarincreme natten over havre Jeg kan personligt lide nektariner mere end ferskner …

🧡Nektarincreme natten over havre 🧡 Jeg kan personligt lide nektariner mere finish ferskner på grund af dens skarpere smag og sejere konsistens… hva? Disse flere dage har været ret varme i nyc 😍☀️✨ hvem elsker ellers det varmere solrige vejr?? I am all right here for it Opskrift👇🏼👇🏼👇🏼 ❣️1/2 kop havre ❣️1 tsk maca pulver ❣️kanel ❣️2/three kop plantemælk ❣️1/three kop yteoghillfoods protein ❣️ pescience ❣️1/three kop hakkede nektariner/ferskner Sæt på køl natten over og prime med hakkede nektariner, sugerør, edamame crispies smartforlife , chokoladesauce, plante yog kitehillfoods om morgenen og nyd 💕 Jeg har aldrig følt mig en smule ugh på det seneste glad for at bruge tid med mig selv og venner! Skolearbejdet har været hårdt, males nyder at lave mere kunst 🙂 virkelig glad for de stykker, jeg har lavet denne sem indtil videre! Hvad er noget du er stolt af i denne uge? • • •

Related Articles

8 Comments

Back to top button