Kog måltid

mit favorit falafel sted i NYC indtil videre!! Jeg prøvede både salaten med falafel og…

tamamfalafel ❤️ mit yndlings falafel sted i NYC indtil videre!! Jeg prøvede både salaten med falafel og falafel pitasandwichen 😚 begge var bombe 👌🏻✨ sådan en perfekt mulighed for hurtig frokost eller aftensmad! Hele deres butik er vegansk og kan tilpasses! Falaflerne her var sprøde, males fugtige indeni 💓 og var hverken for fedtede eller salte. Hummusen her var så cremet og havde den mest fantastiske smag, idet den skar af cremet med friskheden af ​​pickles og salaten 🥗 Jeg tog min familie hertil, og de elskede det, også et besøg til min ven og jeg 😙 ⭐️9.8/10⭐️ 💵$9,5-11,95 uden skat💵 📍 union sq. filial, males de har flere lokationer på Manhattan! • • • •

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button