Kog måltid

Misosoup pimpet og hjemmelavet. Min nuværende passion og alle tiders yndlingssjæl f…

Misosoup pimpet og hjemmelavet 🍲 . Min nuværende ardour og alle tiders yndlings soulfood ❤ . Og så sundt! Jeg har læst Dr. Gregers How to not die og har samlet så mange nyttige oplysninger op 🧠 meget anbefalelsesværdigt! . 👩‍🍳 1,25l grøntsagsbouillon 👩‍🍳 eventuelle svampe 👩‍🍳 three forårsløg 👩‍🍳 four spsk frisk misopasta (fik min fra en asiatisk bod på markedet) 👩‍‍🍳 så 🍳 quick hvid tofu 👩‍🍳 three spsk Dulse alger (du kan godt undvære males de gør den tremendous eksotisk og sund). Svits løg og svampe i kokosolie, tilsæt grøntsagsbouillon. Opløs misopastaen i lidt vand og tilsæt suppen, tilsæt alger og tofu til sidst. Jeg tilføjede også glasnudler til min suppe. God fornøjelse ❤🧠🏋️‍♀️

Related Articles

Back to top button