Kog måltid

Mine yndlingsburgere gennem tiden. Jeg har aldrig været en stor burger på restaurantgal – jeg

Mine yndlingsburgere gennem tiden. Jeg har aldrig været en stor burger på restaurantgal – jeg elsker at grille min egen derhjemme, og dette er måske min bedste, jeg nogensinde har lavet. Jeg brugte søde kartofler til boller for at holde det sundere og GF, og det kan også gøres mælkefrit ved at udelade parmen. Ingredienser anført nedenfor og tjek linket i bio for den fulde opskrift og instruktioner. Serverer 4. • Til burgeren: ➖1,5 lb økologisk græs fodret med 90 % hakket oksekød (jeg fik mit fra wholefoods) ➖1,5 spsk Worcestershire sauce ➖1,5 spsk Dijon ➖2 spsk hakket frisk hvidløg ➖1,5 spsk. , revet peber ➖1 spsk pink Himalayasalt ➖1 tsk ekstra jomfru olivenolie ➖Toppet med karameliseret løg (1 hvidløg skåret i skiver og kogt med balsamico) og revet parmesan Til søde kartoffelboller: ➖1 sød stor kartoffel, skåret i cirkler 1 spsk olivenolie ➖1 tsk pink Himalaya salt og peber •

Related Articles

Back to top button