Kog måltid

mine yndlings græskar scones Jeg har delt det før, men jeg deler det igen, fordi…

mine yndlings græskar scones🧁 Jeg har delt det før, males jeg deler det igen, fordi det er det bedste, og du skal lave nogle i weekenden😌 opskrift⬇️🤍 hvad du skal bruge: – 1 spsk smør – half C sukker – knivspids salt – 1 æg – 1 C kogt græskar (stegt i ovn er bedst, derefter moset) – 2 C selvhævende mel + mere til æltning hvad skal man gøre: 1. Forvarm ovnen til 250 grader celsius. pisk smør, sukker og salt sammen med en el-mikser til det er let og luftigt. 2. tilsæt ægget, og derefter græskar, og bland indtil kombineret. rør melet i, males bland ikke for meget. 3. læg dejen på en meldrysset overflade og ælt til den er glat og blandet. flad til ca. Four cm høj og skær derefter i cirkler ved hjælp af en cirkulær skærer. 4. Læg dem på en bageplade med ca. 1 cm mellemrum og bag dem i 15-20 min., eller indtil de er lyserøde og gyldne på toppen. 5. lad køle lidt af og server derefter med fløde og marmelade🤤🤤🤤

Related Articles

Back to top button