Kog måltid

Mine bachelorpiger var i gang i denne måned, så jeg piskede en af ​​mine yndlingshelheder sammen

Mine bachelorpiger var i gang i denne måned, så jeg piskede en af ​​mine yndlings hele 30 salater op i mandags – vietnamesisk rejesalat! Tremendous nemt og ærligt, du ville aldrig vide, at det er hele 30, det er smagfuldt. • Til salaten: ➖2 hakkede agurker ➖1 hakket mango ➖1 c strimlede gulerødder ➖1 Serrano-peber skåret supertynde ➖Frisk mynte, koriander og basilikum ➖Chilepeber-overtrukne cashewnødder Til dressingen: ➖sptbt kokos2-ris eddike ➖half Serrano peber hakket ➖1 fed hvidløg hakket (eller 1 tsk frisk hvidløg) ➖Saft fra half lime Til rejerne: Marinader og kog i: ➖2 spsk kokosnødde aminosyrer ➖1 spsk friske hvidløg eller 2 hvidløg hakket ➖1 skalotteløg hakket ➖1/three c hønsebouillon med lavt natriumindhold ➖Havsalt og peber • –

Related Articles

Back to top button