Kog måltid

Min yndlingsårstid på året er faktisk bare med at vejret bliver koldt

Min yndlingsårstid på året er faktisk naked Med vejret ved at blive koldt igen, havde jeg lyst til noget varmt og hjerteligt. Denne cremede tortellinisuppe er en af ​​mine yndlingsretter og skuffer aldrig! Serverer 6 • ➖2 pakker tortellini ➖5 c kyllingebensbouillon ➖1 beholder raoshomemade ➖Three spsk italiensk krydderi ➖2 spsk frisk hvidløg ➖2 c grønkål ➖half of hakket hvidløg ➖four krydrede kyllingepølser wholefoods ➖half of dåse usyet våd kokosmælk 🔥skær tarmen af ​​pølsen og kom den i en stor gryde med olie. Afkøl pølsen og hak den i små stykker, mens den koger. Når det er gennemstegt, tilsæt løg og hvidløg og steg yderligere 2-Three minutter. Tilsæt bouillon, tomatsaucen og krydderierne. Carry det i kog og sænk derefter til det simrer. Tilsæt tortellini og kog i 7-Eight min. Tilsæt dåsekokosmælk og grønkål og kog yderligere 2-Three min. Prime med basilikum og server. •

Related Articles

Back to top button