Kog måltid

min favorit focaccia opskrift Jeg har delt denne før, og jeg deler den igen maki…

min yndlings opskrift på focaccia🤍 Jeg har delt denne før, og jeg deler den igen❣️ at lave denne forleden dag mindede mig om, hvor god den er! hvad du skal bruge: – 1 pose tørret gær (eller 1 dyngeret tsk) – 1 1/Three C varmt vand – 1 spsk honning – Three C almindeligt mel – 2 tsk havsalt – Three spsk ekstra jomfru olivenolie – rosmarin til prime 1 Bland gær, varmt vand og honning i en lille skål, og sæt til aspect i et par minutter til at skumme 2. Bland mel og salt i en stor skål. lav en brønd i midten og hæld gærblandingen samt olivenolien i, bland indtil det er blandet. 3. ælt på en meldrysset overflade i ca. 5 min., og læg derefter dejen i en let olieret skål, med et viskestykke ovenpå. lad det stå i 45 minutter et lunt sted for at hæve (skal fordobles i størrelse) 4. Forvarm ovnen til 200 grader C, og olie let et lavvandet rektangulært fad. stræk dejen ud for at fylde fadet ved at løfte den nedefra (forsøg at holde så meget luft i som muligt). dæk fadet med viskestykke og lad det stå igen i 15-20min 5. bag i ovnen i 20 min eller til det er gyldent og kog igennem! nyd dyppet i olivenolie & salt eller din yndlings pesto dip, hommus eller avo osv osv.🤤🍞🥑🤌🏼🍋🫒🥨

Related Articles

Back to top button