Kog måltid

Kylling Shawarma tærte, ristet aubergine & tomat og grøn salat. Dette er s…

Kylling Shawarma tærte, ristet aubergine & tomat og grøn salat. Dette er den anden opskrift, jeg har lavet fra Falastin af sami_tamimi, og det var en fantastisk en. Jeg lavede den efter arbejde i fredags, med en dejlig øl at nippe til og NTS Radio bankende på højttalerne. Det tog mig aaaages, males jeg nød virkelig tiden – en af ​​grundene til at jeg valgte dette. Jeg har aldrig brugt wienerbrød før, og jeg lod det ved et uheld tørre for meget, inden jeg foldede det ordentligt sammen, så det så ikke godt ud, males smagen var fantastisk. Lag af kartoffel, kylling shawarma sort fyld og et lag af yoghurt tahani sauce alle bagt sammen encrust inde i filo wienerbrød var lækre. Salaten var stort set agurk, forårsløg, tomater, persille, koriander og frisk mynte pyntet med citronskal, citronsaft og olivenolie. De ristede grøntsager var rester fra et andet måltid – de blev naked ristet blot med salt og olivenolie. Jeg synes ikke, det så særlig godt ud på mine billeder, da jeg rodede lidt med kagen, males jeg ville virkelig gerne dele dette, da jeg aldrig har lavet nogen kind for tærte før. Lytter til: NTS Radio – Charlie Bones’ Breakfast Present (en catchup episode)

Related Articles

One Comment

Back to top button