Kog måltid

Kylling-, bacon- og porretærte med mynteærter. Den er ikke den mest fotogene og dens d…

Kylling-, bacon- og porretærte med mynteærter. Det er ikke det mest fotogene og det er bestemt ikke den kind mad, jeg normalt ville poste eller spise, males af ​​en eller anden grund ville jeg virkelig lave min egen tærte. Jeg har aldrig lavet en tærte før, så det var en sjov en at lave mad, selvom jeg ikke kan lyve – jeg købte kagen. Jeg skyndte mig at klippe bladene, så jeg synes ikke, de ser godt ud, så næste gang vil jeg prøve at gøre dem bedre. I tærten er der: kylling, bacon, porrer, hvidløg, gulerødder, selleri, rosmarin, timian, hjemmelavet hønsefond, smør og mælk. Det var lidt tidskrævende, da jeg lavede det hele fra bunden/råt (undtagen wienerbrødet), males det var det værd. Ærterne var enkle: enkle kortvarigt kogt i noget ekstra jomfru olivenolie, før du slukkede for varmen og puttede en masse hakket frisk mynte og persille i. Lytter til: Ear Hustle (podcast)

Related Articles

2 Comments

Back to top button