Kog måltid

Kanel ingefær Proats My go to oatmeal on my story Holder mig varm og hyggelig i …

Cinnamon Ginger Proats 🥰 My go to oatmeal on my story Holder mig varm og hyggelig i dette vanvittige kolde vejr 🤪 og højt proteinindhold til da gainz Opskrift 👇🏼👇🏼👇🏼 💕1/2 kop havre (60g/four kop plantemælk) 💕1 tsk maca pulver 💞1/2 tsk kanel pulver & ingefær pulver Mikroovn på høj i 1,5-2 minutter Rør i: ❣️1 portion vanilje Vegansk protein ❣️1/2 kop chai te eller vand Jeg tilsætter hakkede æbler, strawbs, frosne blåbær & hindbær, crunchy peanut butter og ofc smartforlife edamame crispies for den tilføjede crunch & protein 🤗 (swipe for actuality efter tilføjelse af mere toppings) Hvordan har I det? Jeg eksisterer “stille” lige nu og elsker det. At bruge tid alene og lade op før skolestart, læse bøger, løfte hårdt, lave mad, gå ture, kaffedates med mig selv… argh, jeg håber ikke, det ender ❤️ at prøve at være mere selvbevidst og opmærksom på, hvad mit sind har brug for. Jeg har følt mig ekstra angst på det seneste, så denne “selvhelbredelse” er meget tiltrængt. At tage tid til dig selv er ikke egoistisk eller asocialt. Husk, at det at tillade dig selv at lære dit eget sind og dine behov at kende er så vigtigt for lykke og selvkærlighed! • • •

Related Articles

Back to top button