Kog måltid

Jeg plejede at tro, at jeg ikke har tid til noget på grund af arbejde, familie, bare…

Jeg plejede at tro, at jeg ikke har tid til noget på grund af arbejde, familie, naked det sædvanlige ⏰🤷‍♀️. Ingen tid til at træne, slappe af, holde pauser, passe min krop, rydde op i lejligheden… 👩‍🎓 Jeg har lært så meget i løbet af de sidste 2 år om, hvor vigtigt og givende det er at investere tid og energi i fysisk sundhed og health – så meget, at det er blevet en vane og en rutine, som kroppen higer efter, ikke en ekstra opgave på min liste 📒 . Nogle ting jeg har lært: ❤ En god og sund ernæring er en kærlighedshandling – selvomsorg og kærlighed til dem, der er omkring dig, så det at tage sig tid til at lave måltider med kærlighed føles som et stort kram til mig selv og min familie . Ingen tid tabt males kærlighed og omsorg vundet 😊 . ⏰ Alle holder pauser på en anden måde, og min er en mere aktiv tilgang. En pause er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at man ligger ubevægelig på sofaen og ser på programmer. For mig kan det være en meditation om morgenen, en afslappende mobilitetsrutine, mens jeg lytter til en lydbog, sveder alle giftstoffer ud i saunaen eller danser med børnene. Jeg havde naked brug for at omdefinere udtrykket “pause” og frigøre det fra dets damaging betydning i min opvækst. . ☀️ At eje mine morgener har været et stort skridt i “at finde tid”. Det involverer at stå tidligt op, males det er så det værd. Jeg bliver mere ophidset hver dag over alle de ting, jeg kan gøre for mig selv, at jeg oplever, at jeg vågner tidligere og tidligere hver morgen. Intet vækkeur er nødvendigt. 10 til 5 var min personlige rekord i dag 😊 tjek Tony Robbins’ programmer og Robin Sharmas 5 om morgenen klub ⏰ . Dette er helt sikkert en proces, som jeg stadig arbejder på, males jeg kan ikke vente med at se, hvor det vil bringe mig hen. . Lad os få mest muligt ud af vores dyrebare (covid) tid ❤🧠🏋️‍♀️.

Related Articles

Back to top button