Kog måltid

Jeg lavede den virale pasta i dag! Jeg ændrede det lidt op og tilføjede hakket kalamata

Jeg lavede den virale pasta i dag! Jeg ændrede det lidt op og tilføjede hakkede kalamata-oliven, citronsaft + -skal, kikærter og nogle krydderurter, og det smager faktisk fantastisk! Stærkt anbefale! • Tik tok pasta 🍝1 æske eatbanza spaghetti 🍝1 c hakkede kalamataoliven 🍝1 beholder cherrytomater 🍝1 blok feta 🍝half of c olivenolie 🍝half of c frisk basilikum, oregano og persille hakket 🍝1 spsk stødt rød peber 🍝Saft og skal fra 1 citron 🍝half of c kikærter 🍝1 tsk hvidløgspulver eller 2 friskhakket hvidløg 🍝🍝Tilsæt din blok feta i en Pyrex-pande og tilsæt derefter tomaterne rundt om fetaen. Tilsæt din olivenolie, citronsaft og -skal, oliven, kikærter og de friske krydderurter på toppen og bag ved 400 i 45 min. Tag ud af ovnen og bland sammen med en spatel og tilsæt derefter din spaghetti og rør rundt! •

Related Articles

Back to top button