Kog måltid

Jeg havde en anmodning om at tilføje rosenkål til en asiatisk ret (denne til dig –

Jeg havde en anmodning om at tilføje rosenkål til en asiatisk ret (denne til dig la.bianca.vita – hvis nogen kvinder i Chicago har brug for en hårmagiker, er hun din pige!), og ironisk nok havde jeg den aften planlagt at lave asiatisk inspireret tacos. Jeg besluttede at tilføje nogle rosenkål til opskriften, og det blev de 💣💣💣💣. Crispy Shrimp Tacos, med en revet peanut slaw, toppet med en krydret sambal crema og knuste wontons, på sietefoods mandelmel tortillas FTW. Så forbandet godt! Ingredienser anført nedenfor og tjek linket i bio for den fulde opskrift og instruktioner. Serverer 2. • Til rejerne: ➖20-30 frosne vildfangede rejer (jeg får mine fra wholefoods) ➖1 æg, pisket ➖2 c Panko-krummer ➖1 spsk røget paprika, peber og havsalt ➖1 spsk friskhakket hvidløg Til slaw: ➖2 c hakket icebergsalat ➖1 c strimlede gulerødder ➖1 c revet rosenkål ➖1 spsk kokosaminos ➖1 tsk riseddike ➖1 spsk. : ➖1 spsk sambal oelek ➖2 spsk almindelig græsk yoghurt ➖1/2 tsk vand Toppet med knuste wontons. •

Related Articles

Back to top button