Kog måltid

Jeg har sagt før, for nylig har jeg været på sådan et middelhavskick (jeg tror COVID

Jeg har sagt før, for nylig har jeg været på sådan et middelhavskick (jeg tror, ​​at COVID er ved at komme til hjernen – jeg kan ikke lade være med at tænke på at rejse og al den gode mad i andre lande), og Shakshuka er en af ​​mine favoritter ! Jeg tilføjede kikærter, sød kartoffel og lidt krydderi – dette er en fantastisk tilføjelse til at forberede morgenmaden eller have dine veninder til brunch! Se nedenfor for ingredienser og tjek linket for den fulde opskrift og instruktioner! Opskriften giver 3-Four portioner! • ➖1 dåse knuste tomater ➖1 dåse kikærter ➖1 hvidløg, hakket ➖2-Three æg ➖Håndfuld fetaost ➖Saft og skal fra half of citron ➖1 sød kartoffel, hakket paprika ➖1 spsk, røget , cayennepeber, peber & havsalt ➖2 fed hvidløg, hakket ➖Håndfuld frisk persille ➖Valgfrit: 1 tsk harissa •

Related Articles

Back to top button