Kog måltid

Jeg har længe været ved at prøve, og heldigvis var jeg endelig i stand til for nylig til brunch

Jeg har længe været ved at prøve holaarepa, og heldigvis kunne jeg endelig for nylig til brunch med en kæreste! Ikke kun gør de et fantastisk stykke arbejde med COVID-restriktioner, males maden var SÅ GOD. Dette sted er et should go i Minneapolis! Maddetaljer nedenfor ⬇️ • Til mig: Arroz Verde: spejlæg, sød plantain, type bønne, syltet kål, tomat, jalapeño, poblano sauce, citruscrema toppet med langsomt stegt svinekød og guacamole • Til min ven: Fried yuca hash: chorizo, blødt pocheret æg, bønner, tamarind-ancho syltet kål, cojita, tomat, jalapeño, spidskål og langsomt stegt svinekød • Fælles: Sofrito kartofler (grøn sofrito, citrus crema, kalamata oliven) •

Related Articles

Back to top button