Kog måltid

Jeg har haft lyst til kyllingeparmesan (en italiensk dagligvare for mig), men jeg var

Jeg har haft lyst til kyllingeparmesan (en alle tiders italiensk dagligvare for mig), males jeg ville gerne gøre det lidt sundere og ville prøve at ændre det. I stedet lavede jeg den med en cremet citronsauce, og den blev så god! Tremendous nemt at lave og jeg kan næsten lide det mere finish OG’en 🤯. Deeets nedenfor! • Til kyllingen: 🔥2 huller økologisk kyllingebryst, skåret i halve og stødt tyndt 🔥1 kop glutenfri brødkrummer 🔥2 spsk ernæringsgær 🔥2 spsk italiensk krydderier 🔥2 spsk fra hakket citronsaft 🔥 🔥Peber og havsalt Til saucen: 🔥1 dåse kokosmælk 🔥1/2 c hønsebensbouillon 🔥Rester af brødkrumme/næringsgærblanding 🔥1 spsk italiensk krydderi 🔥1/Four c revet parmesanost med mere 🔥 skal 🔥Skær kyllingen i halve og stød ned, så den bliver tremendous tynd. Tilsæt brødkrummer, citronskal, næringsgær, krydderier og hvidløg til en stor plastikpose og tilsæt derefter kyllingestykkerne til posen og ryst det hele for at sikre, at alle stykkerne er dækket af blandingen. Kom olivenolie i en støbejernsgryde og varm op – tilsæt kyllingestykkerne og steg på medium i 3-Four minutter på hver aspect. Skru ned for varmen og tilsæt derefter bouillon, kokosmælk (kun fedtet), citronsaft og -skal, italiensk krydderi og den resterende brødkrummeblanding. Prime med parmesan (udelad hvis du vil have mælkefri – en erstatning ville være at tilføje cashewnødder, næringsgær, citronsaft, hvidløg til en foodprocessor for en vegansk parmesan). Kom i ovnen og steg ved 400 i 12 min. Server over pasta eller med grøntsager – jeg parrede med luftstegte rosenkål! •

Related Articles

Back to top button