Kog måltid

Jeg har fået lyst til salater på det seneste. Desværre er jeg ikke en, der kan spise fugle

Jeg har fået lyst til salater på det seneste. Desværre er jeg ikke en, der kan spise fuglesalater og blive mæt (det lyder virkelig som ikke sjovt overhovedet), så jeg forsøger altid at skabe retailer mættende salater, fulde af lækkerier. Denne hakkede salat er def en af ​​dem – og den er tremendous tremendous nem at lave! Ingredienser anført nedenfor, og tjek linket i bio for den fulde opskrift og instruktioner. Serverer 2. • Til salaten: ➖Blanding af isburger og grønkål ➖1/2 c hakket kalkunpeperoni (jeg kan godt lide boarshead_official ) ➖2 små kyllingebryst, revet og krydret med italiensk krydderi og hvidløgspulver ➖1 dåse kikærter, drænet ➖1 rødløg, hakket ➖1 rød peberfrugt, hakket ➖1 agurk hakket ➖2 spsk hakket pepperoncinis ➖2/three c mozzarella i tern ➖1/four c revet parmesan Til dressingen: ➖1/2 c olivenolie Saft og skal fra 1 citron ➖1 spsk Dijon ➖1 spsk hakket frisk hvidløg ➖1 spsk oregano •

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button