Kog måltid

Jeg er tilbage fra en pause, og jeg har nu en rigtig blog til at poste mine opskrifter! Ch

Jeg er tilbage fra en pause, og jeg har nu en rigtig weblog til at poste mine opskrifter! Tjek bio for hyperlink til bloggen – jeg vil opdatere ugentligt med nye ting ☺️ • Min første ret, jeg deler, er en af ​​mine favoritter – stable og carby – Kyllingepølse Gnocchi Skillet! Se nedenfor for ingredienser og tjek linket for den fulde opskrift og instruktioner! Det er børnevenligt og giver omkring four portioner! Kan også laves GF og Vegetar🍝 • ➖ 2 pakker kartoffelgnocchi ➖ 1 krukke tomatsauce (jeg brugte raoshomemade Arrabbiata) ➖ three krydrede kyllingepølser (jeg brugte wholefoods) ➖ Håndfuld hakket spinat ➖ half kugle frisk mozzarella, skåret i tynde stykker ➖ half hvidløg, hakket ➖ three spsk frisk hvidløg, hakket ➖ 2 spsk italiensk krydderi ➖ Håndfuld frisk basilikum, hakket •

Related Articles

4 Comments

  1. @leah.oliver.christman give Brooke a follow! The food she posts on her personal IG is amazing!! 💛

Back to top button