Kog måltid

Jeg elsker en god, men nogle uger har jeg brug for at ændre den fra tacos. I denne uge dec

Jeg elsker en god, males nogle uger har jeg brug for at ændre den fra tacos. I denne uge besluttede jeg mig for at lave fyldte mexicanske søde kartofler, og da jeg havde en relaxation tørret chorizo, tilføjede jeg endda lidt revet chorizo ​​for lidt ekstra smag 😍 Ingredienser listet nedenfor og tjek linket i bio for den fulde opskrift og instruktioner. Serverer 2. • Til tacokødet: ➖1 lb økologisk malet kalkun ➖1/four c revet tørret chorizo ​​➖1 spsk spidskommen, cayenne, paprika, hvidløg og løgpulver ➖Juice fra 1 lime ➖1/four c af vand Til den søde kartoffel: ➖2 retailer søde kartofler skåret i halve og bagte ➖2 spsk græsk yoghurt, blandet med saft fra 1 lime ➖2 jalapeños, skåret i skiver ➖1 avocado, skåret i skiver ➖1/four c cojita eller queso Fresco frisk koriander •

Related Articles

Back to top button