Kog måltid

Jaffa kage natten over havre Har I nogensinde prøvet Jaffa kager før? De er…

Jaffa kage natten over havre ✨🤩 Har I nogensinde prøvet Jaffa kager før? De er himmelske, hahaha har ikke haft dem i årevis, da de ikke er veganske, males denne skål med havre mindede mig om dem sm! Opskrift👇🏼👇🏼👇🏼 ❣️half of kop havre ❣️1 tsk maca pulver ❣️1/four kop appelsinjuice ❣️1 spsk Chia frø/kværnede hørfrø ❣️half of tsk til plantemælk 2 tsk. 2 min og rør derefter i ❣️1 scoop chokolade vegansk proteinpulver pescience ❣️Mere væske at blande Sæt på køl natten over og prime appelsinskiver, strawbs, edamame crispies smartforlife , chokoladesauce, plante yog kitehillfoods om morgenen og nyd mit træningsprogram 💕 w den dejlige fionasimpson og så spændt på at se, hvordan min krop og min sjæl bliver stærkere!! Tjek hendes facet for foodie-inspo og træning :)) • • •

Related Articles

15 Comments

Back to top button