Kog måltid

Ingen bage jordnøddesmør brownie trøfler! Opskrift 20 g protein 35 g havre 20 g p…

🍫Ingen bage jordnøddesmør brownie trøfler!🍫 Opskrift 👇🏼👇🏼👇🏼 20 g protein 35 g havre 20 g jordnøddesmør 2 spsk flydende sødemiddel/blandet dadler 2 spsk for tør ingrediens, tilsæt mere ingrediens (tilsæt mere ingrediens dit protein) tekstur bør canine ikke være for klistret! Kind til kugler, dryp lidt ekstra PB og stil dem i køleskabet! Nyd som en nem snack! I går var min første dag tilbage i klassen (on-line tho), og øv, jeg havde så svært ved at tilmelde mig på grund af nogle kontotilbageholdelser, at jeg endte med tider, der kolliderer med mine rutiner 😭 jeg vil helt sikkert være træt og sulten til aftensmad below mine timer… Jeg er også lavmælt og tænker på at skifte nogle klasser ud, males ahhh, vi får se.. vi havde sådan en interessant snak om ideen om “magt” tho! Vi tillader os selv at give noget kraft, så det burde vi også kunne give os selv. Husk det og begynd at give dig selv mere styrke ❣️ • • •

Related Articles

8 Comments

Back to top button