Kog måltid

“I sidste ende ved vi alle, at det, vi erhverver, aldrig vil gøre os lykkelige. Hvem vi b…

“I sidste ende ved vi alle, at det, vi erhverver, aldrig vil gøre os lykkelige. Hvem vi bliver, bestemmer vores lykke” (Tony Robbins). . For mig er den vilde hvidløgssæson lig med detox på alle niveauer. I år har jeg forvandlet min udlånte sæson til en vild detox af TING. . Jeg deltog i den mest fantastiske udfordring initieret af asmira_mirami. . ⬆️ På dag 1 startede vi med at skille os af med én ting i lejligheden, dag 2 gjorde vi 2… I dag var dag 37, og jeg skilte mig fra 37 ting, jeg bestemt ikke vil gå glip af. . Det var det største sjovt at dele vores detox-artikler i vores gruppe og blive motiveret af billederne af de andre deltagere. . Ved udgangen af ​​dag 40 vil jeg have detoxet fra mere finish 1000 genstande og vil måske ikke engang bemærke det 🙈 . Det er den mest befriende oplevelse, og jeg føler mig så motiveret til at blive ved med at nedtrappe til de ting, jeg virkelig ELSKER i min lejlighed og højne min levestandard 🚀. Jeg er langt fra færdig, males hver genstand, jeg frigør mig fra, giver mig mere luft at trække vejret og giver mere plads til de ting, jeg sætter pris på. . Til fysisk detox forkæler jeg mig i øjeblikket med vilde hvidløg. . Vild hvidløgspesto i dag 🤤 200g vild hvidløg 50g pinjekerner 50g cashewnødder 100ml olivenolie 2spsk citronsaft 1tsk agavesirup 1tsk salt. Rist nødderne, og mix derefter det hele sammen til en smuk pesto. Nyd detoxing, dejlig insta fam!💚🧠🏋️‍♀️

Related Articles

3 Comments

  1. Ich liebe Bärlauchpesto, deine Speisen sehen überhaupt alle köstlich aus. 😍

  2. Pesto is one of my favorite foods! I’ll have to try out this recipe.

Back to top button