Kog måltid

I løbet af karantæne havde jeg det sjovt med at lave nye opskrifter og prøve forskellige smag

I løbet af karantæne havde jeg det sjovt med at lave nye opskrifter og prøve forskellige smagsvarianter – jeg har været på et rigtigt middelhavskick (i virkeligheden kunne jeg spise en kombination af hummus/pita/agurker/feta og oliven hver dag), og jeg fandt mig selv i at få kede mig med malet kalkun og kylling tacos, som vi normalt laver for. Jeg har også prøvet at lave mindst et måltid om dagen vegetarisk, så jeg besluttede at lege og prøve mig frem med middelhavstacos med quinoa. Hvis du ikke er en quinoa-pige, kan denne opskrift også fungere med kikærter! Jeg tilføjede også en bombe krydret feta-dip – som jeg ærligt talt kunne spise med pita, det var så godt 😍 Se nedenfor for ingredienser og tjek linket for den fulde opskrift og instruktioner! Opskriften giver cirka four portioner! • Til quinoaen: ➖1 c quinoa ➖1 c vand ➖1/three hakket rødløg ➖Håndfuld spinat, hakket ➖2 spsk ekstra jomfru olivenolie ➖2 spsk rødvinseddike ➖1 spsk frisk hvidløg 1 spsk. oregano ➖Saft fra 1/2 citron • Til den krydrede feta-dip: ➖1 beholder med urtefeta (jeg brugte presidentcheese) ➖2 spsk ekstra jomfru olivenolie ➖three fed hvidløg hakket ➖1 spsk rødvinseddike ➖1 tsk. stødt rød peber ➖three ristede peberfrugter • Til 🌮🌮: ➖ sietefoods mandelmelstortilla, grillet ➖Kalamata oliven, hakket ➖krydret giardiniera (du kan også bruge delicate eller springe over) ➖Frisk mynte •

Related Articles

Back to top button